Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش چهارشنبه ایرنا، مسعود سعادتی در نشستی با مسوولین شهرستان میانه با اشاره به رکود ۱۵ ساله در تکمیل و بهره برداری از سدهای «شهریار» و «گرمی چای» اضافه کرد: شرکت پیمانکار جهت تکمیل سد گرمی چای، مستقر شده و آغاز به کار کرده و طبق برآوردها تا ۲ سال آینده با تکمیل سد و تامین آب شرب با کیفیت از آن، مشکل ۲۵ ساله آب شرب میانه حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه میانه، علت تاخیر در تکمیل این پروژه ها را عدم اختصاص اعتبار کافی و تزریق قطره چکانی اعتبار در سال های گذشته برای خارج نشدن این پروژه ها از ردیف بودجه عنوان کرد و گفت: با اختصاص اعتبار جدید باید اجرا و تکمیل این پروژه ها در اولویت قرار گیرد.

وی تاکید کرد: برای حفاظت از آب موجود باید از توسعه بی رویه باغ ها و تبدیل زمین های کشاورزی به خانه باغ های غیر قانونی جلوگیری شود.

سعادتی هشدار داد:  اگر روند کنونی مصرف آب همچنان تداوم داشته باشد، شهر میانه با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به طور حتم با خطر خشکسالی مواجه می شود و همین آب موجود با سختی بالا را نیز نخواهیم یافت.

وی ادامه داد: درگذشته آب به‌عنوان یک ماده حیاتی به‌صورت بی‌رویه در منطقه مصرف شده و باغداری، کشاورزی و احداث خانه باغ ها نیز توسعه یافته، اما در حال حاضر به‌ واسطه کم‌آبی، توسعه کشاورزی بیش از این در شهرستان، منطقی به نظر نمی رسد.

فرماندار ویژه میانه با اشاره به قانون ممانعت از احداث خانه باغ و توسعه باغات گفت: این قانون به ادارات جهادکشاورزی، منابع طبیعی و امور آب به طور رسمی اجازه داده تا برخوردهای قانونی لازم را اعمال کنند.

به گزارش ایرنا، سد شهریار در ۳۵ کیلومتری شهرستان میانه و بر روی رودخانه قزل‌اوزن، علاوه بر تأمین نیاز آب کشاورزی و صنعتی استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و گیلان با هدف تولید نیرو احداث ‌و حوضه آبریز  آن از هفت زیرحوضه به‌ نام‌های رودخانه قزل‌اوزن، زنجان‌رود، آجی‌چای، گرمی‌چای، شهرچای، قرنقو و آیدوغموش تشکیل ‌شده است.

زمانی که طرح ساخت سد شهریار میانه به تصویب رسیده بود، قرار بود به ۲۰ هزار هکتار از زمین‌های کاغذکنان آب پمپاژ شود ولی با پیگیری نکردن مسوولان در سال های قبل، این طرح اجرایی نشده است.

سد «گرمی چای» هم در ۵۳ کیلومتری شمال شرقی شهر میانه، با هدف ذخیره سازی و تنظیم ۴۶ میلیون متر مکعب از آورد سالیانه ، تأمین آب مورد نیاز ۱۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و تأمین آب شرب شهر میانه حدود ۱۶ میلیون متر مکعب در سال احداث می شود.

نمایی از سد «گرمی چای» شهرستان میانه در مراحل اولیه ساخت آن

برچسب‌ها آذربایجان شرقی اعتبار میانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی اعتبار میانه آذربایجان شرقی اعتبار میانه شهرستان میانه گرمی چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • ۱۰ مدرسه در تنگستان تکمیل شد
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی