Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید باقری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ساماندهی پلاک‌ کد هوشمند شهری در سالجاری در راستای زیبایی شهر و همسان شدن پلاک‌ها در مناطق ۶، ۷، ۸، ۱۰، ۱۲و  ۱۴ شهرداری اصفهان انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: امسال حدود ۳۵۰ هزار پلاک جدید و بقیه در سال آینده نصب خواهد شد.

مدیرکل پست اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر  قرارداد نصب حدود هفت هزار پلاک به عنوان پایلوت در منطقه هشت شهرداری منعقد شده است و پلاک ها در دیگر مناطق با انتخاب پیمانکار توسط شهرداری، نصب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یک میلیون و ۴۵۰ هزار مکان شناسنامه‌دار کلانشهر اصفهان شامل واحدهای مسکونی، تجاری و اداری در راستای اجرای پروژه ملی "جی نف"(GNAF) دارای کد پستی ۱۰ رقمی هستند.

طرح "جی نف" در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، زمینه سازی برای برقراری دولت الکترونیک و یکسان سازی نشانی منزل مسکونی شهروندان در حال اجراست و  انجام آن سبب می شود که نوشتن آدرس بر اساس کُد پستی ۱۰ رقمی صورت بگیرد و شهروندان از کد پستی ۱۰ رقمی که تنها مشخص کننده محل سکونت فرد است، بهره مند شوند.

باقری با بیان اینکه کلیه اماکن شهری و روستایی  استان دارای کدپستی هستند، ادامه داد: ۴۴ درصد از این اماکن، پلاک کد پستی قدیمی دارند که در این مرحله، پلاک هوشمند کد پستی بر روی  کلیه این اماکن نصب خواهد شد.

وی گفت: کاهش هزینه‌ اجرا، برخط (آنلاین) بودن و قابلیت به‌روزرسانی اطلاعات پلاک، قابلیت خوانش QR روی پلاک از فاصله ۱.۵ متری، استفاده در خدمات اورژانسی و حوادث و قابلیت نمایش موقعیت مکانی ملک روی نقشه از مزایای استفاده از پلاک هوشمند کد پستی(QR)، به شمار می‌آید.

مدیرکل پست اصفهان تصریح کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مکلفند نسبت به ساماندهی و تعیین اسامی معابر بدون نام و همچنین ساماندهی پلاک آبی ساختمان‌های شهرها و روستاها با رعایت ضوابط و چارچوب‌های تعیین شده در دستورالعمل‌های اجرایی اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: آدرس استاندارد به عنوان پایه و اساس طرح "جی نف" محسوب می‌شود که نصب پلاک آن بعنوان یکی از وظایف شهرداری باید درب منازل شهروندان نصب شود.

باقری بیان کرد: امروز ادعای شهر الکترونیک و هوشمند داریم اما اراده‌ای برای اجرای این برنامه  بعنوان یکی از نیازهای شهر، در اصفهان وجود ندارد.

وی با اشاره به وجود این مشکل در کل شهر اصفهان بویژه در حاشیه های آن که نوسازی بیشتری انجام شده است، گفت: ابتدایی ترین نیاز شهر هوشمند و الکترونیک برخورداری از آدرس استاندارد است اما اراده لازم برای انجام این کار در زمان مشخص وجود ندارد.

مدیرکل پست اصفهان تصریح کرد: کلیه اماکن کلانشهر اصفهان دارای شماره کد پستی هستند اما کد پستی بر روی پلاک چاپ و نصب نشده است.

باقری افزود: نصب کد پستی ۱۰ رقمی در اصفهان نسبت به کلانشهرهای دیگر کشور، خیلی کمتر است.  .

به گزارش ایرنا، ۵۲ درصد از واحدهای پستی در اصفهان، شهری و ۴۸ درصد در روستاهای استان به همشهریان خدمات ارائه می‌کنند.

پوشش جمعیتی هر واحد پستی در استان از میانگین کشوری پایین‌تر است بطوریکه اکنون هر واحد پستی استان چهار هزار و ۹۹۱ نفر و در کشور هر واحد پستی بطور متوسط پنج هزار و ۸۲۹ نفر را پوشش می‌دهد.  

پوشش مساحتی هر واحد پستی در استان اصفهان ۱۰۲ و در کشور ۱۱۵ کیلومتر مربع است.  

اصفهان مرکز مبادله پستی ۱۰ استان است و پس از تهران بعنوان بزرگترین مرکز مبادله پستی زمینی کشور محسوب می‌شود.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها شرکت ملی پست ایران اصفهان دولت الکترونیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی پست ایران اصفهان دولت الکترونیک شرکت ملی پست ایران اصفهان دولت الکترونیک پستی ۱۰ رقمی واحد پستی شهر اصفهان خواهد شد کد پستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۲۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چیزی به‌نام دلالی قبر در اصفهان نداریم

ایسنا/اصفهان مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با بیان اینکه از سال ۹۹ به بعد هر فردی قبری بخرد، تا زمانی که دفن شود، به ازای آن باید سالانه مبلغ ۲۵۰ هزار تومان پرداخت کند، به ایسنا گفت: بالاترین قیمت قبر یک طبقه در قطعه یک باغ رضوان ۵۰ میلیون تومان و کمترین هزینه مربوط به قطعات ۸۰ و ۹۰ این آرامستان و سه میلیون تومان است درحالی که آماده‌سازی هر قبر حدود ۲۰ میلیون تومان برای سازمان آرامستان‌ها هزینه دارد و در حقیقت سوبسید داده می‌شود.

علی حاجیان ۱۸ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه، به‌مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس باغ رضوان اصفهان، با بیان اینکه سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان تردد دارد، اظهار کرد: کفن و دفن تنها وظیفه سازمان نیست و وظایف زیست محیطی نیز بر عهده دارد، توسعه و هوشمندسازی یکی از شش محور و هدف ترسیم شده است که سازمان باغ رضوان در کشور نمونه است، مهم‌ترین سازمان شهرداری برای خدمت رسانی به مردم اصفهان محسوب می‌شویم و انجام مسائل دینی و شرعیات مردم را عهده‌دار هستیم. ‌

وی با تاکید بر اینکه، سال گذشته ۵۵ درصد فوت شدگان را آقایان و ۴۵ آن‌ها را بانوان تشکیل دادند، افزود: امسال نیز بودجه سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان ۲۱۶ میلیارد تومان پیش بینی شده که توسط خود سازمان جذب و هزینه می‌شود و شماره تلفن ۱۵۳۰ برای اطلاع یافتن از فرایند دفن اموات به کمک شهروندان است.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان از ساخت منبع ۵۵ هزار متر مکعبی در باغ رضوان به اندازه ۸۲ درصد کل ظرفیت آب شهرداری اصفهان خبر داد و گفت: این طرح طی دو ماه و نیم اجرایی شده است. همچنین پروژه استحصال آب‌های سطحی را در دستور داریم، چرا که باران‌های اخیر که داشتیم همه آب‌های باران در باغ رضوان با اختلاف شیب ۶ درجه جذب استخر شد که در این راستا کانالی ایجاد می‌شود تا همه آب باران جذب آن و به منبع ارسال شود.

وی تصریح کرد: باغ رضوان سالانه ۱۲۰۰ کیلووات استفاده برق دارد که از طریق نصب پنل‌های خورشیدی تولید برق می‌کند، ۵۵۰ کیلووات تولید برق را در خرداد رقم می‌زند که در این راستا ۴۵ مصرف برق سازمان را خودمان تولید می‌کنیم.

حاجیان با بیان اینکه بحران‌هایی همچون کرونا و سیل و زلزله بیانگر آن است که باغ رضوان باید خودکفا باشد، خاطرنشان کرد: حدود ۵۴۰ k ظرفیت دیزل ژنراتور باغ رضوان است که اگر برق مجموع قطع شود می‌تواند تأمین برق کند.

وی با اشاره به اینکه قیمت قبور در سایت سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان مشخص است و برای دسترسی به قبور مسیریاب را در اختیار شهروندان قرار دادیم، گفت: بالاترین قیمت قبر یک طبقه در قطعه یک باغ رضوان ۵۰ میلیون تومان و کمترین هزینه مربوط به قطعات ۸۰ و ۹۰ این آرامستان و سه میلیون تومان است درحالی که آماده‌سازی هر قبر حدود ۲۰ میلیون تومان برای سازمان آرامستان‌ها هزینه دارد و در حقیقت سوبسید داده می‌شود.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان اضافه کرد: خدمات تغسیل در باغ رضوان سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، آرامستان‌های محلی یک میلیون و ۴۵۰ هزار و برای افرادی که در بقاع متبرکه دفن می‌کنند هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

وی درخصوص وجود سگ‌های ولگرد در آرامستان باغ رضوان، گفت: علت این معضل وجود سایت نگهداری حیوانات است که در کنار باغ رضوان ساختند و حتی شب به شب از شهرهای اطراف اصفهان برای اینکه هزینه نگهداری حیوانات بالاست، آنها را به این محل آورده و در سایت رها می‌کنند.

حاجیان افزود: گاهی حتی افراد به این سگ‌ها در باغ رضوان غذا می‌دهند، وجود سگ‌های ولگرد در باغ رضوان معضلی بزرگ و خطرناک است و طی روزهای آینده این مهم را از طریق معاونت خدمات شهری پیگیری خواهیم کرد.

حاجیان در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر ممنوعیت استفاده تصاویر بانوان فوت‌شده، گفت: عکس بانوان با رعایت چارچوب‌ها نصب می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • چیزی به‌نام دلالی قبر در اصفهان نداریم
  • تعرفه‌های پستی بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • فاز۲ تملک و آزادسازی خیابان شهید نقیب‌زاده در یزد آغاز شد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند