Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@21:48:24 GMT

شناسایی مشترکان پرمصرف آب از طریق کد پستی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۵۶۲۶

شناسایی مشترکان پرمصرف آب از طریق کد پستی

ایران اکونومیست- سبحانی فر از شناسایی مشترکان پرمصرف از طریق کد پستی خبر داد.

 رمضانعلی سبحانی فر مدیر عامل شرکت پست کشور در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان آب و فاضلاب با شرکت ملی پست کشور گفت: همکاری خوبی در حال حاضر با شرکت آب و فاضلاب کشور تاکنون داشته‌ایم.

او ادامه داد: براساس قانون با راه اندازی بانک اطلاعات محور، گردش اطلاعات به صورت دقیق انجام می‌شود به طوری که بهره برداری بهتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سبحانی فر افزود: بر این اساس مشترکان پرمصرف کشور از طریق کد پستی شناسایی می‌شوند.

مدیر عامل شرکت پست کشور بیان کرد: در بحث شفافیت دولت مکلف کرده است که دستگاه‌های دولتی کار‌های خود را برون سپاری کنند. در قانون برنامه ششم بخشی از فعالیت‌ها و خدمات دستگا‌ه‌ها به دفاتر پستی واگذار شده است.

او ادامه داد: ما با داشتن ۱۲۰۰ دفتر پست ظرفیت و آمادگی لازم را داریم تا این خدمات را بدون حضور مشترکان در شرکت آب و فاضلاب تسهیل کنیم.

در ادامه این برنامه جانباز مدیر عامل آب و فاضلاب کشور گفت: آئین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت ملی پست ایران و آب و فاضلاب کشور به منظور در اختیار گذاردن بانک‌های اطلاعاتی طرفین و تکمیل و برقراری ارتباط بین کد پستی و شماره اشتراک آب به منظور ارائه خدمات مطلوب به مشترکان و توسعه خدمات الکترونیک، برگزار شد.

جانباز افزود: این تفاهم نامه نقطه مشترکی میان ما و پست است و ما از این ظرفیت استفاده می‌کنیم.

او تصریح کرد: این اتفاق خوب باعث خدمات رسانی بهتر می‌شود، اجرای این تفاهم نامه باید پیگیری شود، به طوری که ما در بازه زمانی سه ماهه این موضوع را رسیدگی می‌کنیم. بر این اساس دستگاه‌های اجرایی نیز می‌توانند برای خدمت‌رسانی و رضایت مردم و همچنین کارهای دیگر مفید باشند.

این مقام مسئول تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب کشور در آستانه یک رویداد بزرگ است و یک مرکزی پایش در هفته آینده رونمایی می‌شود.

جانباز در جمع خبرنگاران افزود: با راه اندازی این سامانه مشکلات مشترکان مشخص می‌شود و با امضای این تفاهم‌نامه در این سامانه اطلاعات پستی مشترکان به اشتراک گذاشته خواهد شد.

جانباز با اشاره به تنش آبی در تابستان سال قبل گفت: تابستان ۹۹ شهر‌های دارای تنش آبی ۲۹۵ شهر بودند که تعداد شهر‌های دارای تنش آبی کاهش پیدا کرده است.

جانباز در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر قطع آب در برخی نقاط کشور گفت: ما تا به امروز قطعی آب نداشته‌ایم.

او ادامه داد: ما فقط یک مورد قطعی آب در زاهدان داشتیم که تعمیرات از پیش تعیین شده بود و ما برای اینکه در تابستان سال ۱۴۰۰ حجم بیشتری از آب را به زاهدان منتقل کنیم، اقدام به حفاری چاه در منطقه هرمک کردیم.

مدیر عامل آب و فاضلاب کشور در پاسخ به اینکه برای تامین آب برای کشور مشکلی داریم یا خیر؟ گفت: اگر وضعیت بارش‌ها کاهشی باشد عقب هستیم، به طوری که در برخی از نقاط کشور که دارای جمعیت بالایی نیز هستند به مشکل بر خواهیم خورد.

او افزود: امیدواریم این کاهش بارش در ماه اسفند و یا ماه‌های آینده جبران شود، در واقع ما براساس بدترین سناریو برنامه ریزی می‌کنیم و این هفته جلسات کاهش تنش آبی و افزایش تاب آوری مناطق آغاز می‌شود.

جانباز بیان کرد: پیش بینی ما این است که با توجه به طرح‌های بزرگ آبرسانی در کشور طی سال‌های گذشته تنش آبی ما نسبت به گذشته کمتر شود.

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آب و فاضلاب کشور تفاهم نامه مدیر عامل تنش آبی کد پستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، محمد کریمی با اعلام این خبر گفت: در راستای حمایت از تولید و اشتغال و با هدف عینیت بخشیدن به شعار سال و در جهت کمک به رشد تولید تصمیمات و اقدامات خوبی در شرکت آب و فاضلاب صورت پذیرفته است.

مهندس کریمی افزود: ۹۵ درصد درخواست های انشعابات غیر خانگی تحت عنوان انشعابات خاص که جهت راه اندازی کارگاه ها، گلخانه ها و... به شرکت آب و فاضلاب از سراسر استان در سال گذشته ارائه شد مورد موافقت قرار گرفت.

وی در خصوص روند واگذاری انشعابات خاص گفت کلیه درخواستها توسط کارشناسان این شرکت مورد بازدید میدانی و ارزیابی فنی قرار می گیرند و پس از اخذ مدارک و جمع آوری اطلاعات مربوطه، پرونده تکمیل شده و جهت بررسی نهایی و اتخاذ تصمیم به کمیسیون مربوطه ارسال می گردد.

وی افزود: در کمیسیون انشعابات خاص (غیرخانگی) در سال گذشته تعداد ۳۶۲ پرونده مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه آن با ۹۵٪ درخواست های متقاضیان موافقت شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: ۴۰مورد از انشعابات خاص مورد درخواست نیز برای بررسی مجدد با نظر مساعد ارجاع داده شده است.

مهندس کریمی گفت: شرکت آب و فاضلاب استان همواره در تلاش است تا امسال هم در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با ارایه خدمات مناسب، زمینه را برای رونق تولید و ایجاد اشتغال بیشتر با مشارکت مردم در استان چهارمحال و بختیاری فراهم نماید.

مهندس تقی صالحی زاده مدیر دفتر بهره برداری و توسعه شبکه توزیع آب و دبیر کمیسیون انشعابات خاص نیز در این خصوص گفت:تنها علت عدم موافقت با تعداد محدودی از درخواست های انشعابات خاص مورد تقاضا، فراهم نبودن شرایط فنی برای واگذاری است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903312

دیگر خبرها

  • قطع گاز در رشت
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • هویت شهید گمنام در تبریز شناسایی شد
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران